Vodiči platia 12 GBP oveľa viac za to, že naplnili benzín na diaľničných službách

, ktorí sa plnia benzínom alebo naftou na diaľničných servisných staniciach, platia typické za 12 GBP oveľa viac ako tí, ktorí oklamajú svoje tanky v supermarketách benzínové stanice.
Typické náklady na benzín na diaľničných oblastiach v septembri boli 149,56 pence za litru (nafta 152,46ppl), pričom ekvivalent supermarketu bol 127,07ppl (Diesel 131,44ppl).
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

To naznačuje, že motorista vyplní typické domáce autá a nákladné vozidlá s 55 litrom benzínu, zaplatí 69,85 GBP v supermarkete v porovnaní s 82,26 GBP na diaľničných službách. Pre dieselových motoristov sú údaje 72,29 GBP, ako aj 83,85 GBP. Tí, ktorí sa rozhodli využívať nepodplňovacie stanice mimo suparketu, zaplatili typický pre 130,66ppl za bezolovnatý, ako aj 134,41 pre naftu.
• Britský benzín a ceny nafty: Úplný sprievodca
Údaje pochádzajú od motorovej organizácie RAC, ktorej hovorca paliva, Simon Williams varoval: „Temný oblak visí nad predchádzajúcimi, pretože ropa je na štvorročnom vysokom a existuje veľké množstvo volatility v výmennom kurze z dôvodu výmenného kurzu Zvyšovanie napätia rokovaní v Brexite. “
Takáto volatilita naznačuje, že veľa privíta nedávne rozhodnutie predsedu vlády zamrznúť úlohu paliva za deviaty rok po sebe.
Diaľničné benzínové stanice sa zaoberajú vyšetrovaním „vykorisťovateľských“ cien
Tajomník dodania Chris Grayling predtým odhalil vysoké náklady na benzínových staniciach diaľnice, ktoré sa budú zaoberať vyšetrovaním. Grayling uviedol, že „znepokojený“ diaľničné služby by mohli využívať vodičov, ako aj to, že nákladné palivo by mohlo zabrániť tomu, aby sa motoristi naplnili, ako aj v dôsledku toho predstavuje potenciálne bezpečnostné riziko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post