Čo zastáva budúcnosť pre Lando Norris?

Spozorovanie budúceho šampióna je rovnako ťažké v motorových pretekoch ako v akomkoľvek inom športe. Pre každý Damon Hill, Jenson Button alebo Lewis Hamilton existuje nespočetné množstvo vyhliadok, ktoré sa nedostanú do svätého grálu Formuly 1. „Určite veci“ skutočne neexistujú, 18-ročný Lando Norris sa však priblíži. Mladý britský vodič bol práve vymenovaný za cestujúceho druhého kresla McLarena pre sezónu 2019, čo znamená, že sa postaví s tímom Carlos Sainz na mriežke F1.
Reklama – článok pokračuje nižšie

V minulých sezónach dieťa Glastonbury podnietilo tradičnú múdrosť, že vodiči vyžadujú dva roky v klasifikácii pretekov, aby objavili svoje nohy, ako aj nainštalovali titulnú výzvu. Namiesto toho dominoval klasifikáciám vo svojom nováčikovom roku a skončil ako majster MSA Formula 2015, 2016, majster Eurocup Formula Renault Eurocup, ako aj majster Európskej série Formule 3.
• „Ponuka Ricciardo’s Shock Renault F1 je kocky“
A tento vynikajúci rekord sa v Paddock F1 nepovedal: Na rok 2018 Norris zniesol útok na majstrovstvá Formula 2 s britským tímom Carlinom spolu s testovacími a rezervnými povinnosťami vodiča pre McLaren, ktorý bol teraz nainštalovaný ako McLaren , najväčší problém leží pred nami. Čo je to s Norrisom, ktorý mu umožňuje vždy zasiahnuť zem v nových autách a nákladných vozidlách, ako aj v novom prostredí? Začiatkom tohto roka sme hovorili s tým chlapom, aby sme sa presne dostali na to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post