Spoločnosť Volkswagen vyvíja interaktívne interaktívne svetlomety a zadné svetlá

Volkswagen Engineers a dizajnéri vytvorili nové interaktívne klastre svetlometov a zadných svetiel, ktoré dúfajú, že zlepšia bezpečnosť cestnej premávky pre chodcov a ostatných používateľov cestnej premávky.
Nové osvetľovacie systémy budú zahŕňať mikro-pixelové HD svetlomety s až 30 000 svetelnými bodmi a vysokovýkonnými LED svetlometmi a budú lacnejšou alternatívou k laserovým svetlám používaným výrobcami, ako je Audi.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Sprievodca porozumenie svetlometom automobilov
Keďže autonómne autá sa priblížia k výrobe, inžinieri spoločnosti Volkswagen sa museli zaoberať budúcimi problémami, ktoré budú konfrontovať každodenných používateľov cestnej premávky – napríklad nedostatok očného kontaktu s ovládačmi.
Inžinieri vyvinuli nové bezpečnostné asistenčné funkcie vrátane optickej asistencie pruhu, ktoré vidia projekt svetlometov virtuálne pruhy dole na cestu pred vozidlom, čím poskytujú šoférovi presné informácie o šírke vozidla a vzdialenosti od značiek cestného pruhu, pretože Príklad na cestných dielach.
Nové interaktívne interaktívne zadné klastre VW navyše používajú technológiu Matrix Tail Light Technology na upozornenie šoférov na možné škodlivé situácie, napríklad keď sa auto blíži k frontu premávky pomocou komunikácie s automobilmi.
Ďalšou novou funkciou bezpečnostnej asistencie je Optical Park Assist, ktorého cieľom je bezpečnosť chodcov. Optical Park Assist, používa mikro šošovky v svetlometoch na premietanie cesty vozidla na zem, zatiaľ čo parkovanie – upozorňuje nevediaci chodcov na potenciálne pohyby vozidla.
• Najlepšie žiarovky svetlometov
Spoločnosť Volkswagen vyvinula svoju novú technológiu osvetlenia pomocou vlastného 100 metrov dlhého v domácom svetelnom tuneli v závode Wolfsburg. V svetelnom tuneli môže spoločnosť Volkswagen pomocou cestných simulácií testovať svetelné systémy svojich automobilov replikáciou nočných jazdných podmienok, čo znížilo vývojový čas pre nové svetlomet, zadné svetlo a vnútorné osvetlenie. Znížený čas vývoja by mal naznačovať, že nové bezpečnostné prvky je možné umiestniť na výrobné vozidlá VW oveľa rýchlejšie.
Pozrite sa na náš dvojitý test medzi VW T-ROC a BMW X2 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post