Falošné whiplash vyhlasuje, že strácajú čas NHS

NHS sa podáva pod posilňujúcim sa napätím, pretože lekári premrhajú užitočné hodiny podvodníkov s falošnými nárokmi na bič.
To je podľa výskumnej štúdie spoločnosti poisťovacie krytie Business LV, ktorá odhaľuje, že lekári sa domnievajú, že vidia ľudí, že majú podozrenie, že predstierajú alebo preháňajú zranenia pri nákupe na poistenie platieb, ktorá spĺňa nehodu vozidla.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Zdá sa, že problém sa zhoršuje, pričom 43 percent praktických lekárov uviedlo, že teraz pravidelne vidia tieto situácie – v porovnaní s iba 26 % v roku 2012.
• 128 mph v zóne 30 mph! Najhoršie britské urýchľovače odhalili
Odhaduje sa, že lekári kolektívne vidia okolo 116 000 podozrivých situácií mesačne, čo trvá rovnako blízko k jednému miliónom hodín chirurgickej liečby ročne.
GPS uviedli, že vidieť, že títo ľudia odvádzajú užitočné návštevy autentických pacientov, ako aj to, že nakoniec strácajú čas na chirurgickú liečbu starostlivosťou o právne predpisy, ako aj vyhlasujú, že ich podnikom znepokojuje za papierovanie.
Zatiaľ čo videli jednotlivcov s tvrdeniami Whiplash, oveľa viac ako polovica lekárov (52 %) uviedla, že boli pod tlakom, aby súhlasili s jednotlivcom o ich stave, aj keď mali pochybnosti o svojich zraneniach.
• Lekári pomenovaní ako najhorší britskí vodiči
Martin Milliner, režisér LV, poznamenáva: „Overenie zranenia osôb vyhlasuje, že zaberá veľa času, ako aj miesta zbytočného tlaku na našu už roztiahnutú zdravotnú a wellness službu. Výdavky na starostlivosť o podvodné vyhlásenia nielen zvyšujú výdavky na poistenie vozidla pre úprimných motoristov, ale tiež to bolí verejnú kabelku.
„Zatiaľ čo poisťovatelia, ktorí pracujú s vládou, urobili veľký rozvoj zásahu proti podvodom, zdá sa, že podvodníci sa snažia o poraziť systém, ako aj platbu poistných nárokov, na ktoré nemajú nárok. Regulačné orgány musia urobiť oveľa viac, aby ponúkli s odborníkmi, ktorí naďalej podporujú vlak Whiplash Gravy. “
Teraz sme skontrolovali nášho sprievodcu mačkami D, ako aj automobilov s mačkou C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Nakupovanie okolo automobilov a financovania nákladných automobilov môže poškodiť vaše skóre úverovej histórieNakupovanie okolo automobilov a financovania nákladných automobilov môže poškodiť vaše skóre úverovej histórie

a nákupcov nákladných vozidiel, ktorí nakupujú v najlepšej finančnej ponuke, strácajú 100 miliónov GBP ročne, pretože neregulovaní poskytovatelia pôžičiek poškodzujú svoje skóre úverovej histórie nepotrebnými kontrolami. . Motoristi, ktorí vidia