Ceny odhalené pre drsnú skautskú skautku Skotavia Octavia

Škoda odhalili ceny a špecifikácie za facelifted Octavia Scout-robustnú, terénnu verziu z dedičstva Estate vyvinutá na pokúšanie potenciálnych crossoverových kupujúcich do showroomov Skoda.
Do predaja sa budú predávať dva modely. Základná cena verzie vstupnej úrovne, ktorá je poháňaná 2,0-litrovým Dieselom TDI s 148 koní, je 26 470 GBP, zatiaľ čo oveľa silnejší Scout s 181 konditovanými oktaviami je 29 450 GBP. Nákupné knihy sú teraz otvorené najlepšie.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Najlepšie autá na nehnuteľnosť na nákup teraz
Rovnako ako v prípade zvyšku rozsahu Octavia 2017, najpozoruhodnejšie vyladenie štýlu sa nachádza na front-ende. Spoločnosť Skoda priniesla nové „rozdelené“ svetlomety s voliteľnou technológiou Adaptive LED lúčov, zatiaľ čo mriežka a nárazníky boli tiež prepracované.
Obsahujú sa aj nové LED chvostové svetlá, zatiaľ čo známe doplnky skautov zahŕňajú plastové obliekanie dolného tela, predné a zadné šmykľavky a výšku jazdy zvýšenou 30 mm. To zlepšuje metódu a uhly odchodu pri riešení drsného terénu.
3
O našej reklame na túto reklamu

Aj keď neboli zverejnené žiadne obrázky interiéru, vieme, že skaut bude obsahovať rovnaký nový infotainmentový systém dotykových obrazoviek ako zvyšok rozsahu Octavia. Vylepšený kapacitný dotykový systém prinesie oveľa viac funkcií pripojenia a na vrchných modeloch obrazovku s rozmermi 9,2 palca s technológiou Wi-Fi Hotspot. Obsahuje sa aj úplná súprava asistenčných funkcií šoférov, vrátane asistencie prívesu, výstrahy zadnej premávky a vylepšené predné asistenčné brzdenie.
• Najlepšie 4×4 a SUV na nákup teraz
Octavia Scout sa bude predávať vo Veľkej Británii s výberom dvoch 2,0-litrových dieselových motorov. Jednotka základnej 148 koní je spárovaná s šesťstupňovou manuálnou prevodovkou, ktorá spravuje 0-62 mph za 9,1 sekundy a 47 mpg, zatiaľ čo verzia 181 kHP je k dispozícii iba so sedemstupňovou prevodovkou DSG, prechádza od 0 do 62 mph za 7,8 sekundy a vyžaruje 133G 133G. /km CO2.
Rovnako ako predtým, všetci skauti Octavia používajú na zlepšenie efektívnosti systém pohonu všetkých kolies s viacerými doskami. Obe nápravy majú elektronický diferenciálny zámok a existuje terénny režim s ovládaním zostupu Hill.
Je Octavia Scout životaschopnou alternatívou k crossoveru SUV? Dajte nám svoj názor v komentároch …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post