Nissan odhaľuje LEAF Black Edition, ako aj plán zdieľania automobilov Micra a plánu zdieľania nákladných automobilov

Nissan odhalil verziu obmedzenej edície svojich elektrických automobilov a nákladných automobilov s názvom The Leaf Black. Je to štýl riadený doplnok do sortimentu listov a obsahuje množstvo vylepšení špeciálnych štýlov.
Ako už názov napovedá, úplne čierny farebný plán vozidla je to, čo ho odkladá okrem zvyšku rozsahu listov. Na povrch farby je spojený čiernymi 16 “piatimi kolieskami z zliatiny, ako aj čierne obrysy na zrkadlách, ako aj spojlera zadného strešného systému.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Medzi ďalšie dodatky patria tónované okná, LED svetlomety, osvetlené šedlicie dosky, ako aj podlahové rohože dokončené modrým prešívaním.
• Najlepšie elektrické autá a nákladné autá na nákup teraz
Čierna edícia má tiež nejaké prírastky inovácií. Najnovšia verzia spoločnosti NissanConnect je štandardná, čo vám umožňuje spravovať niekoľko nastavení vozidla a skontrolovať poplatok za batériu pomocou vášho smartfónu, keď je zaparkovaný.
Obrazovka Around View je tiež spoločnou súpravou. Toto vynaložte online pohľad na autá a nákladné auto na obrazovke s birdmi-eye na obrazovke Infotainment, vďaka čomu je jednoduchšie zaparkovať.
Čierna edícia je založená na verziách Leaf Leaf Accenta, takže tempomat, automatické svetlomety, ako aj stierače čelného skla a systém reproduktorov šiestich metód by sa mal tiež zahrnúť ako bežná súprava.
Je to časovo obmedzená špeciálna edícia, ako aj bude v predaji medzi marcom a augustom 2017. Prvých 1 000 klientov dostane aj ďalší výhoda-Nissan hodí úplne bezplatný hotspot Wi-Fi pre smartfóny aj pre smartfóny ako tablety.
Nový, plán zdieľania automobilov a nákladných automobilov na ceste
Popri správach o novom Leaf je platforma na zdieľanie automobilov založená na sociálnej sieti, ktorá využíva ďalšiu verziu MICRA.
Tento plán sa nazýva inteligentný get & go micra, ako aj bude využívať algoritmus faktoring v profiloch sociálnych sietí, ako aj cestovné vzorce na umiestnenie šoférov spolu v praktických bazénoch.
Na rozdiel od schém zdieľania, ktoré navrhli iní výrobcovia, sa autá a nákladné autá nebudú prenajímať – celé náklady na nákup automobilov a nákladných automobilov sa rozdelia v celej skupine, takže to bude úplne vo vlastníctve susedstva. Mesačné faktúry za poistenie, palivo, ako aj servis sa rozdelia podľa použitia.
Plán pôjde online koncom tohto roka, je však zatiaľ obmedzený na Paríž. Nová Mirca nie je splatná až do začiatku budúceho roka, a Nissan uvádza, že zdieľané autá a nákladné autá sa do marca 2017 skutočne nezasiahnú na cestu.

Vyskytnú sa v budúcnosti schémy zdieľania automobilov a nákladných vozidiel? Pochopme vašim myšlienkam v komentároch …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post