VW Tristar vyzdvihuje náznaky nápadov na New T6 Transporter

Volkswagen Industrial Automobiles vytvoril nápad Tristar pre tohtoročnú priemyselnú automobilovú show IAA v Hannoveri, ale dnes sa objavil aj v Paríži. VW náklady Tristar založený na transporte ako „kombinácia všetkých fantastických funkcií súčasnej série T Design“ s vynikajúcimi terénnymi schopnosťami a všestrannými riešeniami úložiska. Uvádza ukážky rôznych produktov, ako aj možností cestovateľov, ktoré budú ponúkané na prepravcovi novej generácie – T6.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Tristar je vyzdvihnutie krátkeho rázvoru s krátkym kolieskovým rázvorom založeným na dodávke transportéra s pohonom všetkých štyroch kolies a 30 mm extra pozemnou výškou cez panel Basic t Series Panel.
Styling berie narážky od zvyšku rozsahu VW, s ostrými čiarami, ako aj svetlometmi LED, zatiaľ čo interiér má 20-palcový tablet, video konferenčný systém, ako aj predné sedadlá, ktoré sa otáčajú, ako aj posúvajú, takže stretnutia môžu byť stretnutia držaný. K dispozícii je dokonca vstavaný espresso stroj!
Na konci služby je oblasť ton rozdelená na dve úrovne. Pod ňou sa nachádza zátoka plochých ton, okrem prachového a vodotesného remízy.
Tristar je poháňaný 2,0-litrovým dieselovým motorom TDI, ktorý vydáva krútiaci moment 201bHP a krútiaci moment 450 Nm. K dispozícii je 7-stupňová prevodovka DSG, dlhodobý pohon štyroch kolies 4Motion, ako aj pick-up je schopný zasiahnuť 115 mph.
Táto myšlienka debutuje v predvečer 30. výročia prvého vozidla 4×4 Syncro Idea, ako aj Dr. Eckhard Scholz, predseda predstavenstva priemyselných vozidiel VW, poznamenáva, že Tristar „zdôrazňuje pohon pohonu všetkých kolies spoločnosti. Znalosti, ako aj a demonštrujú jeho budúcu životaschopnosť “, čo naznačuje, že dizajn podobný myšlienke ako Tristar môže byť v budúcnosti na kartách dlho.
Viac podrobností o novom prepravcovi možno očakávať neskôr v tomto roku.
Paris Motor Show je teraz online – pozrite sa, čo je na výstave …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post