Spoločnosť Lexus LC Racer ukážky nového motora Twin-Turbo V8

Lexus potvrdila, že jeho 2020 LC Coupe Nürburgring 24-hodinový pretekár bude športovať nový motor V8 Twin-Turboched V8, ktorý je určený na použitie v budúcich výrobných automobiloch firmy. Toyota ešte musí potvrdiť, ktorý výrobný automobil bude používať motor, ale vzhľadom na jeho súčasný domov v LC Racer očakávame, že to bude nové LC F Coupe.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Zatiaľ čo rodičia spoločnosti Lexus Toyota ešte musí odhaliť žiadne špecifikácie týkajúce sa nového pohonného ústrojenstva, naše zdroje predtým navrhli, že motor LC F Coupe bude skôr novou 4,0-litrovacou jednotkou, ktorá produkuje okolo 600 koní, a nie vývoj LC 500 prirodzene aspirovanej jednotky 5,0-litrový motor.
• Najlepšie športové autá teraz v predaji
V súlade s trendmi v priemysle by nový V8 mohol obsahovať aj populárnu konfiguráciu turbodúchadla „Hot Vee“, pričom Turbos sa namontoval medzi brehy valca pre oveľa efektívnejšie balenie, minimalizované oneskorenie a zlepšené tepelné riadenie. Toto usporiadanie motora sa nachádza aj na 4,0-litrovom V8 spoločnosti Mercedes-AMG, 4,4 litra V8 spoločnosti BMW M8, 4,9 litrového V6 ALFA Romeo Giulia Quadrifoglio.
Naši špionážne fotografi predtým vyfotografovali mule LC F Coupe Development Mule, ktorá podstúpila riadenie – a Yoshihiro Sawa, prezident spoločnosti Lexus International, už predtým potvrdil životaschopnosť prípadu služieb vozidla.
Toyota hovorí, že ako aj nový motor, LEXUS LC Nürburgring 24 -hodinový pretekár bude športovať množstvo ďalších zariadení, ktoré sa nakoniec filtruje do svojich výrobných modelov. Patria sem čerstvé aerodynamické komponenty, vylepšené zavesenie výkonu a optimalizované technológie Motoristov, ako je napríklad nový systém riadenia trakcie a vylepšené protiblokovacie brzdy.
Myslíte si, že nové kupé Lexus LC F bude úspešné? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post