NOVÝ 2019 Mercedes-AMG A 35 Saloon sa pripojí k vyliahnutiu v zostave

Toto je Mercedes-AMG A 35 4Matický salón, druhý model, ktorý sa má spustiť pod novo zavedeným rozsahom 35 AMG a priamym súperom k priamym súperom k priamym súperom a priamym súpera Salón Audi S3. Predaj Spojeného kráľovstva sa začne koncom leta, pričom ceny začínajú od približne 36 500 GBP.
Pripojte sa k hatchbacku v Range Mercedes-AMG hovorí, že je zameraný na mladších kupcov, kombinuje športovú značku značky s oveľa väčším priestorom pre cestujúcich a ich batožinu. Styling je známy z 35 poklopov s najvýznamnejšími zmenami, ktoré sa vyskytujú na zadnej strane, kde sa pridal spojler na pery, zadný difúzor a dva veľké chvosty. Jazdí na 18-palcových kolesách z ľahkej zliatiny s dvojitým spoke.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Nový Mercedes-AMG A 35 Hatchback Review
Je poháňaný štvorvalcovým turbodúchadlom s rozlohou 2,0 litru s rozlohou 302 koní, ktorý vyvíja krútiaci moment 400 Nm. Rovnako ako jeho bratranec hatchback, aj AMG na základnej úrovni môže za 4,7 sekundy zasiahnuť 155 mph a 0-62 mph. Vďaka tomu je 35 salón o dva sekundy rýchlejšie od 0 do 62 mph ako salón Audi S3. Výkon je dodávaný cez sedemstupňovú dvojspojkovú prevodovku do 4matického systému pohonu štyroch kolies MERC.
20

Predné zavesenie salónu A 35 obsahuje hliníkovú kosť s jednou pružinou vzpery a jednou kravatou, zatiaľ čo zadnej časti je podávaná zadnou nápravou viacerých línií.
Systém ovládacieho prvku AMG Ride Control AMG ponúka manuálne nastavené a automatické adaptívne nastaviteľné tlmiče, čo je možnosť tohto modelu. Ako sa očakávalo, tieto siahajú od pohodlia po režim Sport+.
Ako sa predpovedalo, vysokovýkonný brzdový systém sa prenáša z 35 hatchback. Predné 350 mm a zadné 330 mm brzdové kotúče sú vnútorne vetrané a perforované, ktoré rozptyľujú teplo pri tvrdom používaní.
Kabína sa väčšinou nezmení od pravidelného prielezu triedy A, ale objavujú sa niektoré odlišné prvky AMG, ako napríklad volant s plochým dnom a športové sedadlá AMG. Známe 12,3-palcové digitálne displeje spoločnosti MERS na prístrojovej doske ponúkajú prístup k novému infotainmentu spoločnosti MBUX s hlasovým ovládaním.
Páči sa vám vzhľad nového Mercedes-AMG a 35 salón? Dajte nám vedieť svoje myšlienky v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post