Mercedes CLA 45 AMG Strelecké brzdové výbuchy v

Mercedes odstránili zábaly z novej streľby CLA 45 AMG na Detroit Motor Show.
Keď príde popri konvenčnej streľbe, bude to najrýchlejší automobil s malými nehnuteľnosťami v rozsahu Mercedes – kým sa nový AMG C 63 poháňaný V8 neobjaví v showroomoch neskôr v roku 2015. 10 000 viac ako jeho najbližší súper, (síce menej výkonný) VW Golf R Estate.
9

CLA 45 AMG Shooting Brzdenie si požičiava rovnaké agresívne štýlové vlastnosti ako horúca salón, prispôsobuje teleso swoopy nehnuteľností s hlbšími prednými a zadnými nárazníkmi a bočnými sukňami, výraznými štvorcovými zadnými zadnými chvostmi a exkluzívnymi zliatinami AMG 18- alebo 19 palcov.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Interiér dostane aj úplné ošetrenie AMG, so známymi sedadlami Recaro, Logos AMG a červeným šitom v celom svete. Dopĺňa 490 -litrovú topánku automobilu, ktorá sa zvyšuje na 1 354 litrov, keď sú sedadlá zložené na ploché – a pre cestujúcich v zadných sedadlách je tu 41 mm výška.
9

Strelecká brzda používa rovnaký štvorvalcový motor s dĺžkou 2,0 litra ako salón a prielez A45 AMG, ktorý vyvíja 355 koní a 332lb ft.
Strelecká brzda AMG zasiahne 62 mph za 4,7 sekundy, 0,2 sekundy pomalšie ako salón a má obmedzenú najvyššiu rýchlosť 155 mph. V skutočnosti však bije salón pre spotrebu paliva, pričom nárokovaný 40,8 MPG ponúka malé zlepšenie 1 MPG.
Platili by ste navyše nad Golf R Estate za horúcu brzdu Mercedes? Dajte nám vedieť nižšie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post