2018 Nissan Juke aktualizovaný novými farbami a čalúnením

Nissan predstavil menšie aktualizácie a novú vyššiu počiatočnú cenu zostavy Juke. Cieľom zmien je udržať populárny kompaktný crossover konkurencieschopný skôr, ako v blízkej budúcnosti zaujme úplne nový model.
Zmeny sú zvonka jemné. Vpredu sa sekcia m mriežky zmenila v tieni od predchádzajúceho ľahkého chrómu na údený chróm a vo vnútri jednotiek svetlometov a ukazovateľov dverí sa nachádza tmavšia povrchová úprava, ktorá sa zhoduje.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie crossovery a malé SUV z roku 2018
Na výber sú dva nové 16-palcové zliatinové kolesá a 18-palcové položky na modeloch Top-Spec Tekna sa dajú prispôsobiť dvoma ďalšími farebnými vložkami.
4

Do exteriérovej farebnej palety boli pridané dva nové odtiene farieb, živé modré a gaštanový bronz, zatiaľ čo na výber sú dve nové farebné personalizačné balíčky: Energy Orange and Power Blue. Tieto balíčky dodávajú zvýraznenia do dolného okraja predných a zadných nárazníkov, zrkadlá dverí a parapety.
Tieto témy sa prenášajú aj do interiéru: stredová konzola, okolie vzduchového vetra, vložky dverí a časti čalúnenia sedadla môžu byť orezané buď oranžovou alebo modrou farbou. Ak by ste uprednostňovali o niečo viac tlmené povrchové úpravy, existujúce čierne akcenty lesku sú stále k dispozícii. Tieto povrchové úpravy sú ponúkané ako konvenčné na Tekna Trim a Bose Personal Edition.
Osobné vydanie Bose tiež pridáva zvukový systém. Už videný na Micra, obsahuje pár reproduktorov zabudovaných do opierky vodiča, aby poskytol plný zážitok z priestorového zvuku.
Všetky jukes získavajú klimatizáciu, elektrické okná všade a denné svetlá LED. Všetky okrem základného modelu teraz obsahujú konvenčné hmlové svetlá LED.
Aktualizovaný Juke je teraz k dispozícii na objednávku. Model základnej úrovne je o 310 GBP drahší ako predtým, pričom revidovaný rozsah Juke od 15 505 GBP.
Teraz si prečítajte našu recenziu Nissan Juke Nismo Rs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post