Testy MPG v reálnom svete stále päť rokov ďalej

v reálnom svete, ekonomické podnebie, ako aj emisné testy by sa mohli oneskoriť o tri roky, ak sa tvorcovia dostanú na cestu, podľa novej správy.
Členovia Európskej asociácie výrobcov automobilov (ACEA) – ktorá zahŕňa BMW, Volkswagen a Fiat Chrysler – sa snažia zastaviť zavedenie nových testov do roku 2020.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

O typických počtoch účinnosti paliva sú o 38 percent chudobnejšie ako oficiálne údaje, ktoré tvorcovia vyhlásili, ako aj táto divergencia zvýšila od 15 % v roku 2008, keď sa zaviedli nové politiky CO2.
• Veľa nákladovo efektívnych automobilov
Európska kompenzácia plánuje v roku 2017 zaviesť nový testovací cyklus-postup na testovanie svetových ľahkých úloh (WLTP), ktorý by uzavrel medzery na testovanie vozidiel, ako je napríklad predbežné nabíjanie automobilov a batérie nákladných vozidiel; Využívanie nereálnej automobilovej hmotnosti, ako aj valcovania, ako aj aerodynamického odporu.
Do septembra 2017 chce zaviesť oveľa prísnejšie požiadavky, ale papier ACEA uviedol, že výrobcovia automobilov „nemôžu predvídať testovanie automobilov od 1. januára 2020“. Tvorcovia chcú oneskoriť aktualizáciu nákupu, aby sa udržali existujúce testy NEDC, aby im pomohli uspokojiť tvrdé 95 g/km cieľa emisií CO2, ktorý bol stanovený na rok 2021.
Kampaňová skupina, dodanie a životné prostredie uviedla, že ACEA – ako aj nemecká vláda – sa tiež snažila oslabiť cieľ emisií 95 g/km. Vysvetlila, že súčasný cieľ je založený na testovaní NEDC, ako aj požiadavky na prispôsobenie sa predpisom WLTP.
• Najlepšie ekologické autá a nákladné autá, ktoré sa teraz dostanú
Odhaduje sa prepravy a atmosféry, že ekvivalentné emisie na WLTP sú 105 g/km, avšak trh, ako aj Nemecko vyhlasuje, že by bolo umožnené využiť „flexibilitu“ v procedúre NEDC. Ak by všetky tieto z nich boli povolené, efektívny cieľ WLTP by bol okolo 120 g/km – 15 % slabší.
Flexibility zahŕňajú predbežné nabíjanie batérie a využívanie rolovacích ciest. Holandská vláda bola proti obom medzerom, keď je Spojené kráľovstvo proti nabíjaniu batérií, ktoré sa umožňujú skresliť výsledky.
Ak tvorcovia chýbajú ciele, musia zaplatiť 95 EUR za každé autá a nákladné vozidlá, ktoré ponúkajú, že je nad cieľom. ACEA už požiadala, aby bola povolená, aby vynechala ciele o 2g/km, ale byť oslobodený od pokút.
Greg Archer, manažér spoločnosti Clean Automobils of Deliver & Environment, povedal: „Všetci už teraz chápeme, že čerpané palivové ekonomické klimatické údaje sú priamym výsledkom výrobcov, ktorí hrajú laboratórne testy. David Cameron musí urobiť čokoľvek, aby zastavil Merkelových úradníkov umožňujúca výrobcom automobilov udržiavať využívanie testovacích flexibility na oslabenie zákonov o palivovej účinnosti. Britskí motoristi to ocenia. ““

Pochopme, čo veríte o oneskorení testovania emisií v reálnom svete v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post