Euro NCAP vyšetrované „podozrivé“ automobilové diely označené „iba pre náraz“

Automobile BEZPEČNOSTI Tvrdia, že boli „veľmi podozriví“ po nájdení modulov airbagov a držiakov detských sedadiel ISOFIX označené „For HASS Only“ predložené na testovanie.
Matthew Avery, vedúci výskumu spoločnosti pre bezpečnosť britskej bezpečnosti spoločnosti Thatcham Research, povedal spoločnosti Automobile Express: „Predtým sme našli komponenty automobilov označených ako„ iba euro NCAP, iba pre testy nárazov “.“ Avery uviedla, že takéto značky sa našli na automobiloch od „niekoľkých“ tvorcov.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Tieto zistenia potvrdil Euro NCAP (telo zodpovedné za stanovenie testovacích kritérií), ktoré nám povedalo, že „narazil na časti … airbagy, peny sedadiel atď., Ktoré majú nezvyčajné alebo podozrivé označovanie“.
Všetky automobily s hromadnou výrobou predávané v EÚ sa havarujú po nastavených postupoch počas testovania NCAP. Po týchto testoch vedci z organizácií, ako je Thatcham, ktoré skúmajú automobily v spojení s NCAP, pravidelne vykonávajú audit Stripdown a kontrolujú jednotlivé komponenty. Počas týchto auditov vedci z Thatcham a NCAP našli výrazné časti.
• Čo je Euro NCAP? Bezpečnosť automobilov, hodnotenia hviezd a skóre dvojitého hodnotenia
Avery povedal: „Niekedy sme skontrolovali automobil a uvidíme na zadnej strane modulu, ktorý hovorí„ test Euro NCAP “. Moduly airbagov sú celkom bežné … ktoré sa nám cítia veľmi, veľmi podozrivé. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post