Qoros sa rozšíri s myšlienkou „2 SUV“ smerujúci do Šanghaja

Qoros nebude menom známym pre mnohých európskych motoristov, čínsky podnik plánuje v blízkej budúcnosti globálne vykonať efekt. Tri hatchback, ako aj 3 mestské SUV už boli oznámené, avšak organizovaný je aj tento malý crossoverový nápad Qoros 2, ktorý sa stretneme na autosalóne v Šanghaji koncom tohto mesiaca.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Značka vozidla so sídlom v Šanghaji (založená v roku 2007) rozširuje svoje operácie v najbližších rokoch, pričom prvé prvé návrhy Qoros sa objavujú v Európe okolo roku 2017. V tomto štýle škádlení pred odhalením konceptu, tretím dizajnom v Qorose. „Zostava sa označuje ako„ SUV subkomaktom “, ako aj o okrajovo menšie ako Nissan Qashqai-Rivalling 3 City SUV.
• Najlepšie crossovery v roku 2015
Zdá sa, že dizajnérske podnety boli požičané z mnohých existujúcich modelov, ako je napríklad línia bočných okien zo súčasnej Kia Sportage a Boomerang Svetlomety podobné svetlometom objaveným na Ssangyong Tivoli. Podnikanie uvádza „štrajkovanie nového štýlu inšpirovaného nemeckom“; Podpredsedom štýlu je Gert Hildebrand, ako aj ho upravili Mníchov, ako aj tímy so sídlom v Šanghaji. Je to však jasne ovplyvnené vozidlami na celom trhu.
Bola „koncipovaná na očarovanie mladých, efektívnosť s vedomím metropolitných zákazníkov“, čo naznačuje, že hybridné pohonné jednotky by mohli byť na obzore. Napriek tomu veľké kolesá v náčrte naznačujú na štýlovej strane, ktoré sa potenciálne zameriavajú na Nissan Juke Nismo Rs.
Benzínový motor Turbo s 1,8 litrom je tiež nastavený na koncept, ktorý naznačuje priamu rivalitu s horúcim japonským SUV. Vo vnútri Qoros vyhlasuje platformu „Qorosqloud“ smartfónu, ku ktorému je prístup k centrálnej dotykovej obrazovke, ako aj nastavenie jazdy je „polo-command“.
Predpokladá sa, že nový dizajn debutuje v Číne ku koncu roku 2015, zatiaľ však o európskej výrobe nie je slovo. S naším rozmachom trhu s crossoverom by sme však boli ohromení, keby sa to nedostalo pred koncom desaťročia.
Nemôžem sa dočkať na Qoros? Skontrolujte našich 10 preferovaných SUV v predaji teraz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post