Parkovanie na chodníku musí byť zakázané, charitatívne organizácie Sprievodcovia štátov

Charita, sprievodcovia, vyžaduje celoštátny zákaz parkovania na vozovku, aby pomohol zabezpečiť bezpečnosť nevidiacich a čiastočne zrakových chodcov.
Podľa nedávneho prieskumu Yougov 54 percent respondentov priznalo, že opustilo svoje autá a nákladné vozidlo na chodníku, pričom 17 percent tak urobilo aspoň keď týždeň. To môže sťažiť, že pre invalidné vozíky sú viazané, slepí aj čiastočne videní ľudia, okrem tých, ktorí tlačia kočiary, aby sa bezpečne dostali po uliciach.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

• Úrady zastavujú viac ako 5 000 motoristov na ťažbu protokolovania a chvostov
Počas väčšiny vyššieho Londýna je automatické parkovanie na chodníkoch už zakázané, ale výnimky sa vyrábajú v určených oblastiach nakladania/vykladania, plus určité oblasti, v ktorých môže motorista tvarovať celý svoj automobil alebo dve kolesá na chodníku. Charita vodiacich psov chce, aby sa zákaz predĺžil po celej krajine.
Prieskum, ktorý v roku 2013 uskutočnila charita, odhalila, že 90 percent ľudí – čiastočne aj úplne pozorovaných – objavilo vozidlo Auto Parkovanie, ktoré je značným obavám v ich regionálnej oblasti.
• Minimálna veľkosť Auto Parking Bay, ktorá má byť ostrihaná radami, keď sú autá a nákladné autá tiež veľké
Vedúci psi vysvetlili, že primárnym nebezpečenstvom, ktoré sa zaoberajú množstvom slepých a čiastočne pozorovaných ľudí, je zrážka s automobilmi a nákladnými automobilmi na chodníkoch. Podobne dodalo, že veľa chodcov je tiež potrebných na chodenie po ceste – vystavujú sa ešte vyššiemu nebezpečenstvu.
Ak by sa tieto usmernenia implementovali, prinieslo by to celonárodný zákaz na parkovanie vozoviek a priniesol by zákon v súlade s súčasnými usmerneniami objavenými vo vyššom Londýne.
Je zákaz automatického parkovania na chodníku skvelý nápad? Povedzte nám v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post