Alfa Romeo Giulia Veloce: UK Kúpy kníh otvorené pre teplú Giulia

Alfa Romeo’s Saloon Autá a nákladné autá by mali mať výkon, ktorý by zodpovedal ich veľkolepému vzhľadu, takže kupujúci mohli byť nespokojní, aby objavili novú Giulia medzi Dizajn varenia sub-200 koní, ako aj verzia Crazy 503bhp Quadrifoglio.
Našťastie to Alfa Romeo napravila zavedením Giulia Veloce. V predaji teraz vo Veľkej Británii sa náklady na teplú Giulia začínajú od 37 935 GBP.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

2,0-litrový turbodúchadlý benzín vytlačí 276 koní-v spoločnom aute je uvedený pred verziou 197 koní. Tento benzínový motor bude ponúkaný v celej rozmanitosti Giulia v USA, v Európe sa však obmedzí na modely Veloce.
• Recenzia Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Menej výkonná 2,2-litrová nafta s 207 koní sa nebude týkať Veľkej Británie-avšak však by ponúklo skôr upgrade v priebehu maximálneho počtu 178 koní ponúkaných v spoločnom aute. Nafta prekvapivo poskytuje oveľa väčší krútiaci moment – s 470 nm, v porovnaní so 400 Nm v benzíne.
Oba motory sú spojené s osemstupňovou automatickou prevodovkou, avšak väčšie správy sú pridaním nového systému pohonu štyroch kolies, ktorý spoločnosť Alfa volá Q4. Systém sa správa ako bežné vozidlá na pohon zadných kolies a nákladné vozidlá, ak však autá a nákladné vozidlo strácajú trakciu, až 60% energie motora je možné preniesť na predné kolesá s oddaným prenosovým puzdrom.
• Paris Motor Show 2016: Ukážka
Alfa Romeo vyhlasuje, že tento nový systém poskytne vedúcemu orgánu triedy Giulia v ohyboch, ale nebude mať negatívny vplyv na ekonomickú klímu paliva-pridaná váha oproti automobilom a nákladným autom dvoma kolies je iba 60 kg.
Giulia Veloce sa z hľadiska štýlu označuje z davu vďaka vylepšeniam nad bežným autom. Odlišné nárazníky predné, ako aj zadného kamaráta s lesklým čiernym lemom, zatiaľ čo vo vnútri vidí čierne kožené športové sedadlá, ako aj hliníkové vložky na prístrojovú dosku, stredovú konzolu, ako aj dvere. Zobrazí sa tiež nová farba – veľkolepý modrý Misano na týchto obrázkoch.
Čo veríte od Alfa Romeo Giulia Veloce? Pochopme v komentároch nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post