DS 4 Crossback Moondust Special Edition Exponponované

DS odhalilo nové edície Moondust Resticted DS 4 Crossback, ktorá bude obmedzená iba na 25 príkladov, keď sa tento máj zobrazí vo Veľkej Británii, ktorá obsahuje množstvo vynikajúcich štýlov vylepšenia.
• Najlepšie crossovery v predaji 2017
Crossback je crossover ovplyvňovanou verziou prémiového hatchbacku PSA, ako aj súperom pre podobné krajiny Volvo V40, Mercedes GLA, ako aj Infiniti QX30. Táto nová špeciálna verzia je teraz v predaji.
6

Špeciálna edícia DS 4 Crossback Moondust je úplne prvým vozidlom v tom, čo firma nazýva kolekcia „Spring-Summer“. Je označený matným, platinovým sivým povrchom farby s čiernymi 18-palcovými zliatinovými kolesami a čiernou farbou sa dokončí na niektorých vonkajších častiach, ako je napríklad bootlid spojler.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Vo vnútri je kabína čalúnená „čadičkou“ čiernou koženou kožou, zatiaľ čo Moondust DS 4 dostáva veľa základných zariadení prenášaných zo základných modelov krížových väzieb. Zahrnuté sú parkovacie senzory predných automobilov, okrem reverznej kamery, monitorovania slepej oblasti, výstrahy odchodu jazdného pruhu, zrkadlovú obrazovku pre smartfóny vyvinuté do infotainmentovej obrazovky, ako aj do svetlometov LED.
Napriek tomu, že ide o model s obmedzeným vydaním, kupujúci dostanú možnosť dvoch motorov. Puretech 130 benzínovej verzie sa začína za 26 410 GBP, zatiaľ čo naftový výber je cena od 28 140 GBP.
Čo veríte z DS 4 Moondust? Pochopme v komentároch …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post