Inteligentné diaľnice, ktoré sa majú zdvojnásobiť, ako aj na premenovanie „digitálnych ciest“

WISE DOSPECTSKE v priebehu nasledujúcich šiestich rokov sa zdvojnásobia a budú sa premenovať na „digitálne cesty“, boli odhalené.
V súčasnosti existuje 416 míľ múdrych diaľnic, avšak Jim O’Sullivan, generálny riaditeľ spoločnosti Highways Anglicko, povedal The Times, že do roku 2025 bude v prevádzke celkovo 788 míľ.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Piata vodičov ignorujte múdre diaľničné značky X
Približne 100 míľ existujúcej múdrej diaľničnej siete je odrody po celej dráhe, kde nie je ťažké rameno. Zvyšok sa skladá z dynamického náročného ramena – kde sa zložité rameno stáva bežeckým jazdným pruhom v časoch špičky – ako aj riadenej diaľnice -, kde je vždy zachované ťažké rameno.
Okrem toho sa názov „Smart Diaľnica“ vykopáva v prospech „digitálnych ciest“. S novým názvom prichádza množstvo zmien: Núdzové laici sa budú dávať lepšie na cestách bez náročného ramena, ako aj rýchlostného limitu s Roadworks sa zvýši z 50 mph na 60 mph.
O’Sullivan vyhlásil, že nový systém by zvýšil bezpečnosť, pretože rozbité vozidlá by boli schopné vytiahnuť cestu na rozdiel od toho, aby sa museli zastaviť v online jazdných pruhoch.
Už žiadne múdre diaľnice, štátni poslanci
Poslanci požadujú, aby sa zavedenie múdreho diaľnice zastavili v súlade s obavami o bezpečnosť premeny zložitého ramena na štvrtý pruh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post